Tel: +31 (0)10 22 62 015

Veiligheidskeurmerk

Veiligheidskeurmerk "SafetyChecker"

Wanneer u een abonnement heeft afgesloten bij SafetyChecker mag u het logo van SafetyChecker plaatsen op uw website.

Door gebruik van het logo van SafetyChecker en de associatie met dit veiligheidskeurmerk, wordt het vertrouwen in uw organisatie verhoogd en daarmee uw merkimago hetgeen weer een positieve uitwerking heeft op uw omzet!

Maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO)

Door maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) houdt u rekening met de effecten van uw bedrijfsvoering op mens, milieu en de veiligheid van de maatschappij. Voor iedere onderneming zien de MVO-activiteiten er anders uit. Dit hangt samen met uw sector, bedrijfsgrootte, bedrijfscultuur en strategie.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen komt er dus op neer dat je als bedrijf werkt op een manier die door de maatschappij verantwoord gevonden wordt. Dat betekent dat ondernemers/bedrijven die maatschappelijk verantwoord ondernemen, steeds bewust op zoek zijn naar manieren om hun bedrijf te verbeteren.

Het keurmerk van SafetyChecker geeft aan dat uw bedrijf maatschappelijk verantwoord onderneemt ten aanzien van de veiligheid van de maatschappij.

Download uw keurmerk 
(klik op logo)

“SafetyChecker = Veiligheidskeurmerk, Maatschappelijk verantwoord ondernemen en Maatschappelijk partner van Cliniclowns!”

Maatschappelijk Partner CliniClowns

CliniClowns wil alle zieke en gehandicapte kinderen én mensen met dementie afleiding en plezier bieden. SafetyChecker is mede daarom een trots maatschappelijk partner van CliniClowns. Een beetje verbeelding doet wonderen.

Met gezonde groet en een glimlach,

Silly de CliniClown en SafetyChecker  

© SafetyChecker – Kiotoweg 154  | 3047 BG Rotterdam | The Netherlands 
Terms of Service | Privacy Policy | Cookie PolicyFAQ | Disclaimer
© SafetyChecker All rights reserved