Tel: +31 (0)10 22 62 015

Over Safetychecker

Vanuit onze politieachtergrond zijn we gestart met het leveren van traditionele recherchediensten. Deze recherchediensten hebben we in korte tijd uit weten te breiden met allerlei online oplossingen op het gebied van (preventieve) veiligheid. Een van de pijlers binnen onze online portefeuille is SafetyChecker, een 24/7 online systeem bestaande uit internationale terroristenlijsten, most wanted-lijsten en ongewenste vreemdelingenlijsten. Lijsten die door steeds meer bedrijven gebruikt worden om zeker te stellen dat de personen en/of bedrijven waar mee wordt gewerkt “safe” zijn.

Gedurende onze periode bij verschillende overheidsdiensten hebben we ervaring en kennis opgedaan op het gebied van terrorisme en het opsporen van personen.

Wij assisteren en adviseren dan ook bedrijven met het implementeren van slimme online toepassingen die ten doel hebben om eventuele gevaarzetting binnen en/of rondom het bedrijf te minimaliseren.

“HET LEVEREN VAN EEN VEILIGERE OMGEVING BINNEN EN/OF RONDOM UW ORGANISATIE!”

Naast online toepassingen geven wij ook lezingen over terrorisme- en criminaliteitsbeheersing, het raadplegen en beheren van terroristen- en criminaliteitslijsten en wat dit betekent voor de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). We doen dit naast de passie voor het werk ook om bij organisaties de maatschappelijke betrokkenheid te verhogen. Ondertussen hebben we al presentaties mogen geven bij overheidsdiensten, vastgoedbeheerders, hrm-overlegorganen, uitzendorganisatie, beveiligingsbedrijven, woonstichtingen en een aantal grote petrochemische bedrijven.

Wij staan voor kwaliteit en betrokkenheid en hopen met onze diensten en producten langdurige relaties met onze klanten op te bouwen. Kennen en gekend worden. Tevreden klanten geven ons bestaansrecht en zorgen voor nieuwe klanten. Simpel!

Onze ambities gaan ver voorbij de grenzen van Nederland. Onze producten hebben een internationaal karakter en net zoals het internet, houdt het terrorisme en criminaliteit geen rekening met landsgrenzen. Onze producten en diensten zijn zeer breed inzetbaar. Zo hebben wij enige tijd geleden onder andere een internationale hotelketen als klant binnen mogen halen. Deze klant wil graag weten wie zij als gasten verwelkomt. Welk hotel zit nu te wachten op terroristen of gezochte personen als gasten? Niemand toch? Voor meerdere toepassingen verwijzen we graag naar markten.

ERVARING

Door onze kennis en ervaring welke we opgebouwd hebben bij overheidsdiensten hebben we een bepaalde expertise op weten te bouwen. We kunnen met trots zeggen dat we een organisatie zijn die weet waar ze over praten. Gezochte personen of alleen al het begrip terrorisme zijn belangrijke onderwerpen in de huidige maatschappij en iedere organisatie kan er direct dan wel indirect mee te maken krijgen. Laat u zich gewoon eens vrijblijvend door Safetychecker voorlichten en wij garanderen dat er een wereld voor u opengaat.

© SafetyChecker – Kiotoweg 154  | 3047 BG Rotterdam | The Netherlands 
Terms of Service | Privacy Policy | Cookie PolicyFAQ | Disclaimer
© SafetyChecker All rights reserved